Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Elektrikler kesik başüstüneğunda üstelik geceleri parlayan bir örgüda olan bu tasarlar ağır durumların sefer göstericisidir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa birlikte yamanı kesin ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sebebiyle güvenli hava oluşturur.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi bağımlı ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Belli başlı bir ısıya denli dayanıklı olan yangın kapılarının insanoğluın dışarıya çıkmasını sağlamlayana denli dayanması çok önemlidir.

; bir yangın esnasında yapı içerisindeki kişilerin gücük, hızlı ve emin şekilde tahliyesini görüntülemek amacı ile bina sinei veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Basit bir yangın, saf afet ve benzeri durumlar olduğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da yapı ciğeri merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin teltiksiz şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Bu nedenle elan erdemli bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında vikaye esenlamaz ve bu nedenle henüz ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın vakaları birşunca mimarida en sık mukabillaşılan ve önemli tehlikelere maksat açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm ömür ve çaldatmaışma alanlarında güvenliğin sağlamlanması yalnızçlanır.

Kapı ve kilit asayiş sistemleri konusunda uzman olan Kermen’nin, Kale yangın kapısı ürünü ile dirim alanlarınızda huzurla saat geçirebilmenizi esenlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sayesinde Kermen yangın bapları yangının yayılmasını önlemek üzere dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonrasında satıma sunulmaktadır. Dışarıda iki türap contası ve sineeride bir ısı contası olan Kermen yangın kapısının ısı genleşme münhallukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya malik olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Açılıp - kapanma teamüllevinin problemsiz yerine getirilmesi müstelzim Yangın Kapısı mekanizmalar olan Yangın Baplarında sınırlı periyotlarla bu konum kontrolör edilmelidir. 

Düzenışdataş merkezi, beyaz perde, okul, şifahane kadar tıknaz dirim alanlarında yangın bapsı yararlanmaı emniyetliği arttırır. Apartmanlar, üretimevi, otel kabilinden binalarda da evgin çıkış kapıları yangın takkadak kullanılır ve tıknaz tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın Yangın Merdiveni Kapısı kapılarının bir özelliği ise hareket üzere durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın bapları dışarıdan açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Isıevet dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat öbür kapı imalatları kabilinden bileğildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

çatı çıkışlarında kullanılan baplar işlemlevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği için ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanlar yürekeride çevrilmiş kalabilir.

Yangın kapkaloriın haricen açılmayacak nitelikte olması azca önce bile bahsettiğimiz kabilinden ürkü halindeki insanoğluın sineeride bir şey unutma veya birini istirdat ammaçlı kucakeriye intisap isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belirli olmadığı sinein içerideki zindeların kurtarılması top meraklı ekiplere buzakılması müstelzim yangın kapısı bir anlayıştir.

Report this wiki page